A Komák

Vállalkozásunkat 2013. december 11-én alapítottuk azzal a céllal, hogy a pálinkakészítés hagyományos módszereit ötvközve a modern technológiával olyan párlatokat, pálinkákat állítsunk elő, amelyek öregbítik Mogyoród és kistérségi környezetének hírnevét. A céget hárman hoztuk létre – mi vagyunk a 3 koma több mint 25 éves barátsággal a hátunk mögött, így büszkén mondhatjuk, hogy ismerjük egymás minden gondolatát. Először hobbyként, kedvtelésből készítettünk pálinkát. Ám azóta már tudatosan törekszünk arra, hogy minél több információt és tapasztalatot szerezzünk annak érdekében, hogy tevékenységünket mesteri szinten, hivatásszerűen végezzük.
 

Eredményeink

Saját főzésű pálinkáinkkal az első sikerünket baráti körben értük el, amely így hangzott: „Én még ilyen jót az életben nem ittam!” Az ilyen az apró sikerek voltak azok, amelyek folyamatosan előre vitték a lelkesedésünket és megerősítették a minőségi pálinka készítése iránti elkötelezettségünket. Tudjuk, hogyan kell megfelelő alapanyagot, gyümölcsöt választani, hogyan kell azt jól cefrézni és a végén hogyan kell azt főzni a tökéletes minőség érdekében. Ezt a tudásunkat adjuk át minden egyes ügyfelünknek, akik nálunk főzetik pálinkájukat. És, hogy az elismerés sem maradt el, mi sem bizonyítja jobban, mint az a számtalan arany-, ezüst- és bronzérem, mellyel az általunk főzött pálinkákat több rangos versenyen és többféle kategóriában is jutalmazták:
 VI. Ongai Pálinkaverseny Quintessence Competition 2015, Ezüst oklevél:
Ágyas meggypálinka, Aletta szőlőpálinka, 

VI. Ongai Pálinkaverseny Quintessence Competition 2015, Bronz oklevél:
Néró szőlőpálinka, Cigánymeggy pálinka, Cseresznyepálinka, Irsai Olivér szőlőpálinka

IV. Pálinka Világkupa 2015 (Gyula, Budapest), Ezüst díszoklevelek:
Irsai Olivér pálinka, Elena szilvapálinka, Ágyas golden almapálinka

IV. Pálinka Világkupa 2015 (Gyula, Budapest), Bronz díszoklevelek:
Cigánymeggy pálinka, Ágyas szőlőpálinka, Cseresznyepálinka, Érlelt Jonathan almapálinka, Szomorodni Borpárlat

III. Kakucsi Gasztronómiai Hagyományőrző Böllérfesztivál és Első Házipálinka Verseny 2014:
Ezüstérmes szőlőpárlat

V. Ongai Pálinkaverseny 2013, Bronz oklevél:
Muscat Ottonel szőlőpálinka, Elena szilvapálinka

Jövőbeni terveink között továbbra is szerepel, hogy magánfőzőként a legkülönfélébb rangos versenyen induljunk, melyeken, reményeink szerint még több elismerést kapnak az általunk főzött pálinkák.